Welkom bij Foto Modern

Pasfoto´s laten maken bij FotoModern Dokkum

07.00 – 22.00 uur
open op afspraak
7 dagen in de week !

Paspoort , ID, Rijbewijs online verlengen , RDW , digitaal verlengen met DigiD , Digitale pasfoto , Seizoenkaart , Visum , 10×15, 13×18, 15×20, 20×30, etc. We maken ze ook bij u thuis !

Pasfoto's & fotoservice direct klaar !

Bel gerust voor een afspraak:

Telefoon 0519 296888

Mobiel 06 83669443

WhatsApp 0683669443

Of laat u terug bellen:

Officiele pasfoto's.
Strenge eisen, maar toch leuk op de foto!

Onze pasfoto’s voldoen aan alle wettelijke eisen, die eraan worden gesteld. We maken ze voor paspoort, rijbewijs, buitenlandse visa en andere formele documenten, maar uiteraard ook voor de sportclub ‘s zoals bijvoorbeeld, supporterspas van Feyenoord en Ajax en alle andere doeleinden, KPN .

Het is een misverstand, dat je niet mag lachen…..alleen wel met de lippen op elkaar!

Digitale pasfoto's

Soms is het handig om de pasfoto’s ook digitaal te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een OV-Chipkaart, Studentenpas, School of voor een sollicitatie of een visitekaartje. Tegen meerprijs zetten we de gemaakte foto op uw USB stick of sturen we hem naar u toe per e-mail.

Meer pasfoto's nodig?

Heeft u meer pasfoto’s nodig dan in standaardset geleverd wordt dan kunt u altijd met een stevige korting een tweede set bestellen. Altijd Slim !

Pasfoto's met afwijkend formaat

Voor sommige landen gelden andere eisen ten aanzien van de pasfoto. De maat wijkt af een andere achtergrond is vereist. Ook daar zorgen we graag voor. Voor de Verenigde Staten en voor India dient de foto bijvoorbeeld 5×5 cm te zijn met een witte achtergrond. Het is allemaal geen probleem, we kunnen ze allemaal maken!

Klik hier voor de openingstijden en bereikbaarheid Noardeast Fryslan